Poker bonus

Poker har blivit mäkta populärt på Internet och det finns flera olika företag som erbjuder pokerspel. Det är hård konkurrens mellan företagen om kunderna och de är måna om att behålla sina spelare. Därför erbjuder många pokerföretag på Internet olika typer av bonusar till sina kunder.

För att få spelarna att välja det egna företagsspelet är det många som ger bonus redan vid första insatsen. Det kan vara att man får spela för dubbelt så mycket pengar som man sätter in alternativt att man får en fast summa som tillägg till sin första insättning av pengar på spelkontot.

Ibland behöver man spela ett visst antal spel inom ett visst antal dagar (ofta en månad), för att få insättningsbonusen. Vissa bonuserbjudanden krävs det dessutom en kod för. Dessa finns ofta att få tag på via Internet och företagens reklam innehåller ofta koder för riktigt bra erbjudanden.

Pokerbonus

Pokerbonusar är lockande och manar till spel. För att ytterligare entusiasmera kunderna att spela lockar många företag med bonusar för de som spelar mycket. De flesta företag ger pokerpoäng för varje spel man spelar. Vissa kräver vinst eller placering för att poäng ska delas ut. Sedan finns det bonussystem som fördelas utefter det antal poäng man når upp till inom en viss tid. Mycket spel ger mycket bonus, men man för tänka på att det kostar att spela också. Om man inte vinner förstås. Hur poängen räknas beror på var man spelar någonstans.

De flesta företag har så kallade stegrande, eller progressiva, bonusar. Mer spel ger högre bonus. Bonusen läggs nästan alltid direkt in på spelkontot utan att man behöver göra något som spelare. Det räknar bolaget ut åt dig. För att kunna nyttja bonusarna på bästa sätt är det viktigt att man läser igenom reglerna noga. För att få bästa bonus är det också bra att hålla sig till en spelsida, så att man inte spelar än här och än där. Då minskar mängden spel på varje sida och därmed även bonusarna.